AYDIN / EFELER - Güzelhisar İlkokulu

UNLIMITED GREEN INFINITE BLUE

Okulumuz Anasınıfı A şubesi öğrencileri,öğretmenleri Sinem CANER rehberliğinde yürüttükleri  UNLIMITED GREEN INFINITE BLUE "projesiyle bir yıl boyunca  dünyadaki tüm canlıları ilgilendiren bir sorun olan Küresel ısınma ve Küresel ısınmanın en önemli sonuçlarından biri iklim değişikliği ve getirdiği olumsuz değişiklikler ile ilgili aktiviteler yaptılar.

Projemiz, öğrencilerin iklim değişikliğinin olumsuz etkilerini fark etmelerini ve çözümler üretmelerini hedefledi.

Buzullar eriyor, su kaynaklarımız tükeniyor, yeşillikler kuruyor, kuraklık artıyor, hayvanların nesilleri tükeniyor ve gezegenimiz yardım istemeye devam ediyor. Sınırsız yeşil ve sonsuz mavi bir dünya için ne yapmalıyız? Bu projede öğrencilerimizle yapacağımız etkinliklerle bu soruların cevaplarını bulmaya çalıştılar.Web2.0 araçları, deneyler, oyunlar, drama, sanat etkinlikleri gibi yaratıcı çalışmalarla iklim değişikliği, küresel ısınma, nesli tükenmekte olan hayvanlar, çevre, su ve toprak ile ilgili etkinlikler yapıldı.

31-05-2021

Yayın: 31.05.2021 - Güncelleme: 31.05.2021 00:06 - Görüntülenme: 227