AYDIN / EFELER - Güzelhisar İlkokulu

Ock

Okul müdürümüz Sayın Mehmet KORKMAZ karne töreninde öğrencilere güzel bir tatil geçirme dileklerinde bulundu.

Ock

2-D sınıfı olarak Dönem sonu haftası etkinlikleri kapsamında bilim saatimizde gezegenler etkinliğimizi yaptık.Kendi  yaptıkları galaksi ile birlikte gezegenler konusunu da pekiştirdik.

Ock

Bugün 3/G Sınıfımızın  "Dilimizin Zenginlikleri- Atasözleri ve Deyimler" sergisi vardi. Sergi, ögretmen ve ögrencilerimiz tarafından çok ilgi gördü. Cocuklarımız icin akılda kalıcı ve neşeli bir öğrenme ortamı oluştu. Elif ögretmenimize, öğrencilerimize ve destek olan velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda  Sağlık Müdürlüğünce görevli personeller tarafından çocuklarımıza 112 Acil Çağrı Merkezi Tanıtımı yapılmıştır. Ayrıca çocuklarımıza broşür ve balon dağıtarak slaytlar eşliğinde bu hat kullanırken dikkat etmeleri gereken hususlar anlatılmıştır. Ziyaretleri ve göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.

Sayın Veli,

Akran zorbalığı ve akran zorbalığıyla mücadelede ebeveyn olarak farkındalık oluşturmak, böylece çocuklarımıza olumlu davranışlar kazandırmak amacıyla okul rehberlik servisimizin hazırlamış olduğu broşür ekte sunulmuştur.

İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

Güzelhisar İlkokulu Rehberlik Servisi

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen masa tenisi turnuvasında minikler altı kategorisinde Okulumuz 3-D sınıfı öğrencilerinden Fatıma Elif AVCILAR İlçe Birincisi ,gene aynı sınıftan Fatma HASYILMAZ İlçe ikincisi olarak bizleri gurulandırmıştır.Çocuklarımızı ve Sınıf Öğretmeni Ali GÖKÇEOĞLU'nu tebrik ediyoruz.

Kas

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştiren en kutsal mesleklerin başında gelen öğretmenlik mesleğini icra eden tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz. Bu özel günde bizleri yalnız bırakmayan ve nazik ziyaretleriyle bizleri onurlandıran Okul idaremiz, Okul aile birliği temsilcilerimiz ve değerli velilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz 3/E sınıfı öğrencileri Türkçe dersi bir sınıf müzesi kuralım etkinliği ve hayat bilgisi dersi aile büyüklerinin çocukluk dönemleri ile kendi çocukluk dönemleri nın özelliklerini karşılaştırır kazanımı kapsamında "Geçmişten Gelenler" müzesi kurdular. Müzede geçmiş dönemde kullanılan eşyalar, paralar, kıyafetler sergilenerek çocukların o döneme ait somut bilgiler edinmesi sağlandı. 3/E sınıfının gerçekleştirdiği etkinlik tüm okul öğrenci, öğretmen ve idareciler tarafından beğeni topladı.

Kas

İnsan, kalbi attıkça değil, kalpler onun için attıkça yaşar. Ülkemizin ve geleceğimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

Okulumuzda Okul Aile Birliği öncülüğünde kermes düzenlendi. Katkılarından dolayı veli,öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurulan Cumhuriyet 100 yaşında. Tüm ülkede olduğu gibi okulumuzda da coşkulu törenlerle kutlanan etkinliklerde katılım ve coşku çok üst seviyedeydi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz....

Ekm